Het Laika Shamanisme is ontstaan door de roep vanuit mijn ziel.
Toen ik de initiaties van de Munay Ki ontving, werd de roep steeds sterker om de initiaties (de zaadjes) van de Munay Ki tot volle wasdom te laten worden. Het Pad van de Sjamaan die ik Was en weer Wilde Worden, diende actief vrij gemaakt te worden. Dit pad gun ik ook aan alle anderen die deze zielenroep horen!
Vanuit deze innerlijke drive zijn / zullen de workshops en de Be-Leef Weekenden en Midweken ontstaan.

“La” betekent “Ziel”,
“i” staat voor “het proces naar binnen toe brengen” en “het ankeren in het Zelf”, “
ka” betekent “de bezieling van het lichaam”.
Vrij vertaald kunnen we dus zeggen dat de Laika Shaman zich bezig houdt met “het proces van de ziel om de ziel te ankeren in het fysieke lichaam”.
Bij het beoefenen van het Laika sjamanisme wordt de weg vrij gemaakt voor het activeren van het Laika Bewustzijn. Dit is een Bewust-Zijn dat voorbij het Christusbewustzijn gaat.

De inzet van elke Laika workshop is Persoonlijke Groei via Selfhealing. Je zet de eerste stappen op het pad van de Laika Shaman, dat leidt tot een verhoogd eigen bewustzijn. In deze workshop wordt aandacht besteed aan Crystal Feather, de grondlegster van het Laika Shamanisme. Gedurende het weekend bouw je een band met haar op, zodat zij jou bij de nabehandeling en daarna kan begeleiden. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de achtergronden van het Laika Shamanism en het Laika Shamanism en Het Grote Geheel

Voor meer informatie: Introductie workshop Laika Shamanisme